En ole koskaan erityisemmin tykännyt ajaa sänkeä pois aamusta. Sekin tietenkin vaikutti, että entisessä työssä ei naaman sileydellä ollut merkitystä ja herätys oli sen verran aikaisin, että teki mieli vain juoda kuppi kahvia, vetee rensselit niskaan ja lähteä töihin.

Eilen illalla olin, niin väsynyt, että nukahdin sohvalle hyvissä ajoin ennen kymmentä ja parranajo ei jaksanut innostaa laahustaessa sohvalta sänkyyn. Tytöt pitivät kuitenkin huolen, että heräsin paljon ennen herätyskelloa tänä aamuna, joten miksipä ei aikaa käyttäisi parran veistelyyn!

Aamuajo oli itseasiassa miellyttävä yllätys käynnistää työviikkoa. Suti likoamaan veteen ja sen jälkeen suihkuun. Olen jo hetken koekäyttänyt La Tojan partavoidetta, mistä on tulossa arvio myöhemmin ja tänä aamuna tein vaahdon siitä yhdestä tietystä syystä, mistä tuotearviossa lisää.

Kaiken kaikkiaan suihkun ja kolme ajoa sisältävään parranajoon meni aikaa alle puoli tuntia. Sen jälkeen vielä aamukahvin juonti rauhassa ja hidas töihin lähtö, joten virtaa oli kun työpaikalle pääsin. Oli mukava aloittaa pitkästä aikaa työt levänneenä ja virkistyneenä!