Geo_cream-normal.jpg

Geo. F. Trumper on perinteinen lontoolainen parturiliike, joka on perustettu jo vuonna 1875. Heillä on saatavilla laaja valikoima erilaisia miesten parranajotuotteita ja ihonhoitotuotteita. Itseäni heidän sivuillaan kiinnosti erityisesti heidän antamat yksityistunnit parranajossa! Tämän tuotteen arvosteltavaksi toimitti The Executive Shaving Company. 

Minulla oli arvioitanava matkapakkauskoko tuotteesta ja sitä on saatavilla isommassa purnukassa myös. Itse pidän jotenkin näppärinä näitä tuubimalleja, sillä niistä on helppo puristaa haluamansa määrä voidetta kulhoon. Tätä partavoidetta voi myös käyttää ilman partasutia ajamiseen, mutta suti tietenkin antaa paremman tuloksen vaahdon laadun suhteen. 

Tuoksu voimistuu jatkuvasti  vaahdottaessa aika paljon ja vaahto syntyy partasudilla nopeasti. Tuoksu tuo mieleeni joulun ja liköörikonvehdit! Mantelin pähkinäiseen tuoksuun sekoittuu pieni alkoholin vivahde muodostaen miellyttävän tuoksun. Partavaahto ei ole mitenkään hirveän kermaista kulhossa niin kuin yleensä partavoiteet ovat. Vaahto on notkeaa valmiina. 

Valmiista vaahdosta tulee levitettäessä ohut kalvo kasvoille, mutta se riittää mainiosta parronajamiseen. Voide sisältää glyseriiniä sopivasti ja vaahto ei imeydy kasvoilta helposti ihoon. Kulhosta kuitenkin vaahto tykkää haihtua aika nopeasti ja joudun välillä lisäämään vettä muutaman pisaran. 

Partavoide tekee ajamisesta miellyttävää ja liukkaus riittää enemmän kuin hyvin partaveitsellä ajamiseen. Ihoärsytystä ei ole havaittavissa ajamisen jälkeen, joten voiteen ajo-ominaisuudet ovat kohdallaan niinkuin odottaa saattaa valmistajan historiaan perustuen. 

Hinnaltaan partavoideputkilo ei ole kannattavin ostos sillä tuplaamalla summan saa 200g purnukan samaa partavoidetta 75g putkilon sijaan. Mielestäni tarjolla on myös parempia hinta-laatusuhteen omaavia tuotteita. Tämä tuote kuitenkin sopii hyvin niille, jotka tykkäävät pähkinäisestä tuoksusta ja tykkäävät pusertaa hammastahnatuubia keskeltä. 

Tuotteen löydät täältä The Executive Shavingin nettikaupasta http://www.executive-shaving.co.uk/shaving/geo-f-trumper-shaving-cream/geo-f-trumper-almond-shaving-cream-tube.php