LaToja-normal.jpg

Tällä kertaa arvostelussa on Executive Shavingilta saatu espanjalainen La Tojan partavoide. La Tojasta on hyvin vähän saatavilla tietoa englanniksi, heidän kotisivutkin ovat puhtaasti espanjaksi. Yritys kuitenkin valmistaa erilaisia ihonhoito- ja kauneustuotteita. Salaisuudeksi mainitaan erityisesti mineraalipitoinen vesi, jota voisi kai verrata maagisilta voimiltaan suomalaiseen Multian lähteeseen.

La Toja myydään isossa putkilossa ja itse pidän siitä näissä putkilopartavoiteissa, että niistä on näppärä puristaa kulhoon tarvitsemansa määrä vaahtoa. La Tojan tuoksu on mieto ja pidin siitä erityisesti. Kuten olen huomannut, niin en itse osaa nimetä näitä tuoksuja tarkemmin. Tämä tuoksu on miellyttävän pehmeä ja mausteinen.

Vaahdon tekeminen on älyttömän helppoa. Pieni mantelinkokoinen pala kulhon pohjalle, tilkka vettä ja vaahtoa alkaa tursuamaan nopeasti. Vaahto on riittoisempaa kuin mihin yleensä olen tottunut ja itselle on jäänyt pitkästä sängestä ja kolmesta ajokerrasta huolimatta paljon ylimääräistä vaahtoa.

Vaahto on paksua ja kermaista. Levitettäessä vaahtoa kasvoille siitä jää suhteellisen partavaahtokerros. Vaahto on liukasta ja partaveitsi liukuu hyvin tämän voiteen kanssa. Partavaahto ei myöskään tunnu kuivuvan kulhossa eikä siihen tarvitse lisätä vettä ajon kestäessä.

Ajon jälkeen kasvot tuntuvat kosteilta ja La Tojaa suositellaankin kuivalle iholle tai talviajoon. Itsellä ajotulos oli sileä ja pehmeä. Joidenkin partavaahtojen jäljiltä jälkivoiteet suorastaan syöksyvät ihon sisälle, mutta nyt kesti hetken aikaa, että jälkivoide imeytyi kunnolla ihoon.

Ja sitten mielestäni tulee paras osuus. Parranajotuotteet saattavat välillä olla aika arvokkaita, mutta tämä kuuluu Col. Conkin partasaippuoiden kanssa samaan kategoriaan. Erinomainen tuote edullisella hinnalla. Internetkaupoissa putkilo maksaa keskimäärin 5 euroa, joten tätä voisi suoraan sanoa halvaksi.

Tuotetta ei tällä hetkellä löytynyt Executive Shavinging verkkokaupasta, mutta muista verkkokaupoista sitä oli saatavilla.