BBS - oi kyllä. Tänä aamuna kaikki naksahti kohdalleen, partavaahto oli aivan loistavaa, C.V. oli terävä ja ajokulmat kohdallaan. Tämä veitsi on erinomainen ja siitä on tullut nyt jo lempityökaluni.  Valmistelin kasvot eShaven esiöljyllä ja partavaahdon tein Col. Conkin partasaippuasta. Jälkihoitona oli peruskosteusvoidetta yllin kyllin. Kasvot ovat ajon jälkeen sileät kuin vauvan pylly.

Ostin jokin aika sitten glyseriiniä apteekista 100ml. Pullon hinta ei ole aivan kauhea, maksoin siitä 5,95 euroa. Tämä kuului osana kuivan ihon ongelmaan ja olen nyt muutaman kerran lisännyt partavaahtoon muutaman tipan glyseriiniä. Sen lisäksi, että glyseriini tuo lisää liukkautta partavaahtoon, niin se myös sitoo kosteutta itseensä estäen kosteuden imeytymisen ihoon.

Minulla oli ennen normaalia, että annoin sängen kasvaa 2-3 viikosta aina 2-3 kuukauteen. Parranajon jälkeen tänään aloin miettimään kuinka pitkän ajan sänki on ollut ajamatta sen jälkeen, kun aloitin märkäajamisen. Hetken miettimisen jälkeen tulin tulokseen, että pisin ajoväli on ollut 6 päivää. Yleensä ajan parran 2-3 kertaa viikossa ja ajo nopeutuu koko ajan. Tällä hetkellä koko toimitukseen menee noin puoli tuntia ja siitä voisi oikaista parissa kohdassa, mutta en näe mitään tarvetta.

Tästä ei voi lauantai enää paremmin alkaa.