Klassisessa parranajossa tulee myös hetkiä, jolloin pitää miettiä miten saa tiettyjä ongelmia ratkaistuja. Veitsellä ajamisessa terävyys, ajokulmat, ajosuunnat ja tekniikat ovat osa asioita missä huomaa kehittyvänsä jatkuvasti. Esimerkiksi kasvojen ajojärjestys muuttuu minulla aina hieman, joka parranajolla. Paremmin tätä voisi kai kutsua hioutumiseksi.

Yksi suuri ongelma itsellä on kasvojen kuivuus, mistä olen kertonut jo aikaisemmin. Kasvojen iho on niin kuivaa, että se hilseilee. Olen käyttänyt nyt Erisanin tavallista perusvoidetta kasvoihin, mutta jotenkin tuntuu, että se ei riitä. Toinen asia on, että mitä pidemmälle ajaminen menee, niin sen nopeampaa kosteus imeytyy kasvoihin vaahdosta. Tällä hetkellä käytän tilaamaani pre-shaveöljyä ja uskoin sen auttavan asiaan, mutta ainakin toistaiseksi siitä ei ole ollut toivottua apua kosteuttamisen suhteen. Toisaalta veitsi kuorii kasvojen ihoja eli mitä useampi ajo, niin sen enemmän veitsi kuorii.

Nyt itsellä on sopivien tuotteiden metsästys jälleen käynnissä ja taidan lähteä liikkeelle muista kuin parranajotuotteista ja etsiä itselle hyvän kosteuttavan kasvovoiteen.