Taylor_asgel-normal.jpg

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Luxury Aftershave Gel with Witch Hazel

Tällä kertaa arvioitavana oli Executive Shavingiltä saatu aftershavegeeli. Taylor of Old Bond Street on 1854 perustettu englantilainen yritys, joka myy herrasmiehille erilaisia parrana-ajo ja ihonhoitotuotteita.

Tämä on ensimmäinen tuote heiltä, mitä minulla on ollut tähän mennessä. Geelissä on tuoksuna santelipuuta ja amerikan taikapähkinäpensasta. Ensimmäinen reaktio on korkin avatessa, että tuoksu on todella voimakas. Tuntuu, että se täyttää vessan saman tien. Monissa tuotteissa on kuitenkin voimakas tuoksu, joka lievenee kun sen levittää iholle. Tämä geeli ei kuitenkaan kuulu niihin ja kasvoille levityksen jälkeen tuoksu pysyy voimakkaana. Geeli itsessään toimii hyvin ja lievittää ajon jälkeistä ärsytystä. Se imeytyy hyvin eikä jätä ihoon kalvoa ainakaan itsellä. Hyvänä puolena on, että tuote on alkoholivapaa.

Itse olen aika herkkä tuoksujen suhteen ja tämä tuoksu on itselle liian voimakas. Parfyymien ja deodoranttien suhteen pidän siitä, että tuoksun haistaa vasta kun ollaan lähellä ja silloinkin tuoksun pitäisi mielestäni olla hento. Hetken harkitsin jopa kasvojeni pesemistä, mutta tuoksu joko hiipui tai siihen tottui 2-3 tunnin kuluttua. Mielipiteestäni huolimatta Executive Shavingin sivuilla tuote on saanut 4,5 tähteä viidestä.

Tuotteen voit löytää täältä Executive Shaving Companyn sivuilta http://www.executive-shaving.co.uk/shaving/shaving-balms-and-moisturisers/taylor-of-old-bond-st-mr-taylors-aftershave-gel-06007.php.