Blubeard_cream-normal.jpg

Jälleen on aika tullut arvioida The Executive Shaving Companylta saatuja tuotteita. Tällä kertaa vuorossa on The Bluebeards Revengen partavoide. Englantilaisen The Bluebeards Revengen takana oleva yhtiö edustaa uutta sukupolvea parranajotuotteissa ja haluavat tarjota parranajokokemuksen alusta loppuun asti omilla tuotteillaan.

Heidän jutut omista tuotteistaan ovat mieleeni, kuten varoitus siitä, että heidän tuotteidensa käyttö lisää seksielämää ja kehoitus siitä, että käyttäkää jokainen tilaisuus hyödyksi vaikka myöhästyisitte töistä :D

Pakkaus on erittäin tyylikäs ja varmasti tarttuisi silmiin, jos näitä olisi hyllykaupalla tarjolla. He lupaavat, että purkista riittää 50 ajokertaan partavoidetta. Silmiini pisti pakkauksesta myös ohje, missä kerrotaan, että tuotetta voi käyttää ilman partasutia, kämmeneen otetaan mantelin kokoinen pala voidetta ja hierotaan lämpimän veden kanssa kämmenten välissä vaahdoksi ja sen jälkeen kasvoille.

Tuoksu on se asia, mitä odotan ensimmäisenä, kun avaan uuden purkin. Partavoiteessa on miellyttävä pehmeä maskuliininen tuoksu, mutta en ole saanut jäljitettyä tuoksua. Tuoksun puolesta ehdottomasti suuri plussa, sillä se on todella miellyttävä.

Tämä edustaa aika kovaa partavoidetta, joten lähdin lataamaan tätä sutiin suoraan purkista. En ottanut mitään mantelin kokoista palaa kulhon pohjalle, vaan muutamalla pyöräytyksellä latasin sutiin riittävän määrän partavoidetta. Voide ei mielestäni vaahtoudu, vaan vettä lisäämällä se alkaa muuttumaan tahnamaiseksi ja vettä saa lisätä muihin voiteisiin verrattuna jonkin verran enemmän. Vaahto on valmiina tahnamaista ja hyvin tiivistä.

Parran ajamisessa tuote on erinomaisesta päästä. Ajoliukkaus on aivan kärjessä testaamistani tuotteista ja vaahto pysyy hyvin kasvoilla. Itse testasin usealla eri ajokerralla tätä tuotetta ja se säilytti ominaisuutensa hyvin, vaikka sängen pituus vaihteli. Ajon jälkeen ihon pinta jää hieman kostean tuntuiseksi itsellä mikä on hyvä asia. Ajon jälkeen vaikka kasvot pesee ja käyttää tavallista kosteusvoidetta aftershaven tilalla, niin mieto partavoiteen tuoksu jää jäljelle.

Tuotteen hinta laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan, sillä hintaa voiteelle tulee 10 puntaa.Löydät tuotteen The Executive Shaving Companyn sivuilta tästä linkistä http://www.executive-shaving.co.uk/bluebeards-revenge-shaving-cream.php.