Edellisellä parranajokerralla oli vaikeuksia Heljestrandin terävyyden kanssa. Hoonasin tänään päivällä kyseisen veitsen ja aivan uskomatonta minkälaisen terän se ottaa verrattuna Dovoon.

Saunan kautta parranajoon ja partavaahdon tein partasaippuasta, partavoiteesta ja glyseriinistä eli kokeilin ensimmäistä kertaa taivaallista vaahtoa (uberlather).

Ajatukset harhailivat sen verran, että partavaahdosta tuli hieman liian vettynyttä vahingossa. Unohdin partavaahtokulhon lavuaariin ja aina kun virutin lämpimällä vedellä partaveistä, niin osa vedestä roiskui partavaahdon sekaan. Vaahto kuitenkin pysyi ajokelpoisena, mutta parempaakin olisi voinut olla.

C.V. suorastaan liiti iholla ja posket olivat ensimmäisen ajon jälkeen hyvin lähellä BBS:ia. Pääsin aika hyvään vauhtiin, kunnes tuli se hetki mitä olen odottanut ja C.V. puraisi posken ja leuan rajalle ihoon. Pitkästä aikaa styptisellä tikulla oli käyttöä.

Kasvoille alkoi kasvaa takaisin donitsiparta. Olo on ollut koko viikon alaston ja ajatus ei meinaa kulkea, kun ei saa sukia leukapartaa pohtiessa. Ajo oli kertakaikkisen hyvä.