Partaveitsi on vaarallinen väline, mutta niin on partahöyläkin. Olin työmatkalla Ruotsin puolella muutaman päivän työkaverien kanssa. Itse olin varustautunut kevyellä parranajosetillä, C.V.llä ja Blue Beard Revenge -partavoiteella.

Perjantaista oli tulossa kiireellinen päivä ja paljon matkustamista, joten torstaina iltapäivällä ennen huveja veistelin parran pois valistaen huonekaveriani parranajon hienouksista. Perjantaina mentiin tukka putkella, että ehtisimme iltalaivalla takaisin. Laivan lähtiessä oli kiire ruokailuun, mutta oli pakko käydä pesemässä päivän liat pois.

Työkaveri 1 veisteli suihkussa parran pois ja vasta ravintolassa näin työkaveri 2, joka oli ajellut myös parran pois suihkussa käydessä. Ensimmäisellä työkaverilla oli ajotulos sitä luokkaa, että suosittelin välttämään poskitangoa tanssiravintolan puolella ja toinen työkaveri näytti koittaneen teurastaa itsensä, sillä naamasta valui vieläkin useasta kohdasta verta. Tämä oli saatu aikaan partahöylällä ja verta vuotavalle työkaverilleni kerroin ystävällisesti, etten ole noin paljon saanut verta maailmaan edes partaveitsellä ajaessa :) Itsellä oli kasvot vielä suht sileät vaikka edellisestä ajosta oli kulunut yli vuorokausi :)

Hyvät työkaverini tietenkin toivottivat minut erinomaisine huomautuksineni ja partaveitseni kanssa sinne missä pippuri kasvaa :)