Eilen tuli pitkästä aikaa mahdollisuus pyörähtää Tampereella ja siihen samaan kierrokseen järjestyi virallinen kahvitunti Razor Masterin Jarin kanssa. Razor Masterin takaa löytyy yksi mies, joka pyörittää koko yritystään omin voimin. Aika tarkkaan puoli vuotta oli kulunut siitä, kun hän ensimmäisen kerran otti yhteyttä parranajon tiimoilta. Kaiken sähköpostikirjeenvaihdon ja puheluiden jälkeen oli hienoa tavata myös kasvokkain. 

Jarin kanssa keskusteltiin enemmän ja vähemmän aiheesta ja aiheen vierestä. Oli hienoa kuulla, että muutamat parturinliikkeet alkavat tarjoamaan parranajonopetusta myös klassisten parranajojen lisäksi. Paljon myös pohdittiin miten parranajokulttuuria saataisiin kehitettyä Suomessa eteenpäin. Toivottavasti ajatukset alkavat kantamaan ja tuovat lisää märkäajajia. 

Razor Masterin valikoima on laajentunut tasaiseen tahtiin ja tulevaisuudessa tuotevalikoima tulee kasvamaan vielä entisestään. Tämä on erittäin hyvä asia heidän kohdalta, joilla on lipsahtanut parranajo harrastusten puolelle ja jatkuvasti ollaan etsimässä uusia tuotteita hankittavaksi.

Suomalaiseen luonteeseen kuuluu tietysti tee-se-itse -asenne. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että vaikka klassinen parranajo ei ole mitään rakettitiedettä, niin siiheen liittyy muutamia niksejä ja vinkkejä, mitkä helpottavat opettelemista ja parranajoa. Pelkästään tuotevalikoima on niin laaja, että sieltä on vaikea löytää välillä itsekin sopivia tuotteita. Kannattaa siis käyttää Jarin, minun tai Peksun asiantuntemusta hyödyksi, jos ei ole aivan varma jostakin parranajoon liittyvistä asioista tai tuotteiden hankinnasta. Facebookista löytyy myös ryhmä Partaveitsikäyttäjät, mihin kannattaa liittyä kaikki parranajosta kiinnostuneet parranajovälineisiin katsomatta. Apua ja neuvoja löytyy joka lähtöön. 

Mielenkiinnolla jään odottamaan miten Razor Master ja parranajokulttuuri Suomessa kehittyy ja tottakai olen itse mukana hämmentämässä soppaa!