Nyt on aika lyödä kaksi kärpästä yhdellä artikkelilla, kun Razor Master tuli lähettäneeksi minulle Speickin partavoiteen ja partaveden. Lähdetään ensin partavedestä liikkeelle ja arvioidaan heti perään partavesi. 

Speick on saksalainen perheyhtiö, mikä valmistaa jo kolmannessa sukupolvessa luonnollisia kosmetiikkatuotteita. Yritys on palkittu 2013 saksalaisella kestävän kehityksen palkinnolla ja 2012 vuonna se oli kolmen parhaan joukossa. 

Speick_cream-normal.jpg

Speickin partavoide tulee muoviputkilossa, mikä on vielä pakattu kartonkiaskiin. Pakkaus on näppärä ja soveltuu hyvin vaikka matkakäyttöön peruspartavoiteeksi. Ulkonäkö ei herätä minkäänlaisia ennakkomielteitä eikä pakonomaista halua päästä testaamaan tuotetta. Tämä on täysin luonnollinen partavoide ja sopii myös vegaaneille sekä on allergiatestattu. 

Ohjeessa neuvotaan kastelemaan suti ja sen jälkeen kasvot. Voidetta pitäisi levittää pieniä täpliä kasvoille, jotka sen jälkeen vaahdotetaan. Itsellä kuitenkin on kulhoon vaahdottaminen, niin syvällä selkärangassa, etten tehnyt nytkään poikkeusta. 

Partavoide vaahdottuu tosi helposti kulhoon, mutta siihen sai lisätä aika paljon vettä. Pienestä määrästä tuli yllättävän paljon partavaahtoa. Valmis vaahto oli aika paksua ja erittäin miellyttävän tuoksuista. Vaahdosta tuli suhteellisen paksua partaveistä varten, mutta sen luisto oli hyvä. Tämä ei myöskään kuivattanut ihoa ajamisen aikana, mikä itsellä on yleensä normaalia muiden tuotteiden kanssa. Päinvastoin iho tuntui kostealta myös ajon jälkeen. 

Tämä tuote ei ole myöskään hinnalla pilattu, vaan purtilo irtoaa tällä hetkellä alle kympillä. Tuotteen löydät täältä Razor Masterin verkkokaupasta http://www.razormaster.com/pre-shave/shaving-oils-soaps-cremes/speick-active-men-shaving-cream.html. Klassisen parranajonmaailma suosittelee!

Speick_AS-normal.jpg

Sitten on aika päästä Speickin after shave lotioniin. Kun tällaisen lasipullon kyljessä lukee lotion, niin siltä odottaa kosteuttavaa ja hoivaavaa otetta. Tämä kuitenkin menee omasta mielestäni puhtaasti partavesien luokkaan. 

Käytin tätä Speickin partavoiteen kaverina. Parranajon jälkeen iho tuntui kostealta ja miellyttävältä, joten pirskotin partavettä kämmeneen, taputtelin käsiä yhteen ja annoin hetken alkoholin haihtua, minkä jälkeen taputtelin partaveden kasvoille. Minkäänlaista kirvelyä tai ärsytystä ei tuntunut. 

En kuitenkaan ehtinyt sohvalle asti, kun iho tuntui aivan älyttömän kuivalta. Silittelin poskia hetken aikaa ja tulin siihen tulokseen, että ainakin itsellä tämä kuivattaa ihon. Jouduin pesemään kasvot uudestaan ja laittamaan tavallista kosteusvoidetta. Tämä tuote ei kuitenkaan lennä roskakoriin vaan siirtyy harvojen partavesieni joukkoon, sillä tämän tuoksusta en vaan voinut olla pitämättä. Kuvailisin tuoksun teille, mutta se on mahdotonta tuoksun monivivahteisuuden takia. En kuitenkaan sekoittaisi tätä kosteuttaviin balsameihin. 

Löydät tuotteen Razor Masterin verkkokaupasta täältä http://www.razormaster.com/speick-active-men-after-shave-lotion.html.