JP-saippuat.jpg

Enää ei tarvitse miettiä, jos joku kysyy minulta "Mikä on mielestäsi hienointa parranajossa?" Hienointa on ehdottomasti se, että olemme Peksun kanssa saaneet omat nimikkosaippuamme, mitkä jäävät varmasti aina mieleemme vaikka saippua joskus katoaisikin valikoimista. Kiitos kunnianosoituksesta Jari. Joidenkin on mentävä edeltä, että muut voivat seurata ;)

Sain tänään koko talon itselleni hetkeksi ja olin valmistautunut tähän hetkeen mielessäni huolellisesti. Laitoin saunan kiukaaseen tulet ja lähdin reippaalle lenkille koirien kanssa. Kunnon löylyt hikilenkin jälkeen olivat paikallaan. Löylyjen välissä jäähdytellessä kävin laittamassa sutia likoamaan ja nuuhkimassa nimikkosaippuaa. Minun piti ensin kokeilla Pekkaa, mutta egoisti minussa vei voiton ja valitsin Juhan. Molempien tuoksumaailma on mieleeni enkä osaa sanoa kumpi on loppujen lopuksi parempi tuoksultaan. 

Ajo oli ohitse ennen kuin huomasinkaan. Heljestrand yhdistettynä vaahtoon oli erinomainen yhdistelmä ja kahden helpon sekä miellyttävän vedon jälkeen ei ollut muuta kuin sileät leukaperät jäljellä. Vaahtoa kupissa oli jäljellä vielä reippaasti ja jäinkin haikeana sitä nuuhkimaan. Olen hämmästynyt suomalaisesta osaamisesta, Juhan ajo-ominaisuuksien ja tuoksujen perusteella tämän saippuan ei tarvitse hävetä kotimaisuutta. Pieni pala suomalaista osaamista on tulossa takaisin ja mikä onkaan hienointa kuin kotimaiset parranajosaippuat!

Itseä on aina kovin vaikea arvioida, joten suosittelen vierailemaan osoitteessa www.razormaster.com ja hankkimaan itsellesi Juhan ja Pekan. Nämä ovat ehdottomasti saippuat, mitkä pitää itse kokea. Ei kahta ilman kolmatta, onko seuraava kotimainen saippua Uula?