Loma on päättymässä ja joitakin vanhoja perinteitä ei vain saa murrettua. Itselle kasvoi tänäkin vuonna pienimuotoinen lomaparta. Parta kasvaa ilman kutiamista, joten salakavalasti tämäkin parta ilmestyi.

Työelämä saattaa silloin tällöin kuitenkin vaatia pientä siistiytymistä ja sehän luonnistuu! Oma partani oli vielä sitä luokkaa, että se olisi mennyt partaveitsellä, mutta nautinto olisi saattanut puuttua. Otin esiin karvatrimmerin ja ajoin sillä kasvoista suurimmat karvat pois jättäen materiaalia Lemmy Kilmisterin inspiroimaksi parraksi :)

Parranajo teki oikeasti hyvää sielulle. Erinomaiset parranajotuotteet, lämpimät ja kylmät pyyhkeet, hyvät alkuvalmistelut ja parta katosi hyräillen. Gillette myy moniterähökötystä missä on yksi olematon trimmausterä, mutta partaveitsellä vasta onkin helppo muotoilla partaa ja tehdä pitkiä tasaisia linjoja.

Uusi työkausi alkaa ja on aika valmistautua henkisesti loman loppumiseen. Omassa blogissani jatkuu tuotearviot ja muut parranajoon liittyvät kirjoitukset tasaiseen tahtiin, joten kannattaa pysyä kyydissä!