Kaapissa on edelleen vintage-veitsiä ja itseasiassa tällä viikolla luovuin Eriksson&Björklund partaveitsestä. Partaveitsi lähti oikein rapakon taakse ja tulipa noudatettua yhtä lupausta mikä paremmalle puoliskolle tuli annettua partaveitsiä ostaessa eli jostain voi aika ajoin luopuakin :)

Itse olen järkeillyt partaveitsien hoonauksen niin, että miksi odottaa sitä että veitset tylstyvät kunnolla. Miksi ei aina välillä tehdä pientä ylläpitohoonausta vaikka pelkällä 8000 karkeudella?

Tänään oli neljä partaveistä hoonauksessa joista kaksi tuli juuri pieneen ylläpitoon. Yhden C.V.:en ja ensimmäiseen Dovooni tein pienen ylläpitohoonauksen, mutta kaksi muuta C.V.:tä hoonasin aluksi 3000 ja sitten 8000 karkeudella. Sen verran on jo partaveistä tullut käytettyä, että tiedossa on, että mikään ei pilaa parranajoa niin hyvin kuin tylsä veitsi. Joku kerta itse asiassa vaihdoin partaveistä kesken ajon sen vuoksi.

Uskon, että pienellä ylläpitohoonauksella silloin tällöin parantaa omaa ajomukavuutta ja veitset eivät kulu niin paljon. Mutta aika näyttää olenko oikeassa vai väärässä.