T:mi Juha Hämäläisen teroituspalvelu

Useimmat valmistajalta tulevat uudet partaveitset tarvitsevat vielä pienen kosketuksen ennen kuin ne ovat täysin valmiita leikkaamaan partaa. Varsinkin ensimmäinen kosketus parranajoon tylsällä partaveitsellä on kaukana miellyttävästä kokemuksesta. Kun partaveitsi tarttuu sänkeen ja tuntuu, että se ennemmin nyppii kuin leikkaa, niin partaveitsi on teroituksen tarpeessa. Teroituspalvelu on helppo tapa nauttia partaveitsellä ajamisen hyvistä puolista terävällä partaveitsellä.

Uuden partaveitsen teroitus tai ylläpitohoonaus käytössä olevaan partaveitseen:

24,90€ (sisältää arvonlisäveron 24%)

Hinta sisältää takaisin lähetyksen postikulut Suomeen.

Jos partaveitsen terässä on lovia tai muita vaurioita, mitkä eivät tule kuntoon tavallisella ylläpitohoonauksella, niin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Yhteydenotot sähköpostilla:

juha(a)juhahamalainen.eu

Teroituspaketti

Partaveitsen käyttäjälle, joka haluaa käyttää aikansa parranajoon ammattilaisen teroittamalla partaveitsellä sen sijaan, että käyttäisi aikaa hiomakivien kanssa näpräämiseen. Sen lisäksi tämä on helppoa! Lähetyskotelossa on kaikki mitä tarvitset partaveitsen lähettämiseksi teroitukseen. Voit lähettää veitsen teroitettavaksi, kun se sitä tarvitsee itsellesi sopivin aikavälein.

Sinun ei tarvitse kuin laittaa partaveitsi pakettiin ja pudottaa se lähimpään postilaatikkoon.

Teroituspaketti sisältää:

- 4 kertaa ylläpitoteroituksen.

- Postimaksut

- Lähetyskotelon

- Muut lähettämiseen kuuluvat tarvikkeet

Hinta on 98€ (sisältää arvonlisäveron 24%)

Voit tilata teroituspaketin sähköpostilla juha(a)juhahamalainen.eu

Jos partaveitsen terässä on lovia tai muita epäkohtia siitä tulevat lisäkulut laskutetaan erikseen. Teroituspaketti on voimassa vuoden tilauspäivästä. Tilauksen voi perua 14 päivän ajan tilauksen tekemisestä. Käyttämättä jääneitä teroituksia ei hyvitetä tilauksen loputtua.