Huomenna on tyttöni ristiäiset, joten ulkonäkö piti siistiä vaihteen vuoksi. Olin varannut hyvissä ajoin itselleni parranajon ja hiustenleikkuun parturiltani.

Eilen illalla saunailta venähti pitkäksi ja väsymys painoi aamulla aika rajusti vaikka olin ollut omalla autolla liikenteessä. Pääsy parturin tuoliin heti aamusta oli suorastaan herkullinen hetki. Parturi hieman yllättyi, kun kerroin että osittain hänen ansiostaan hankin partaveitsen ja esittelin ylpeänä arpeani. Parturi hieman hätkähti, kun kerroin, että heidän käyttämiään shavetteja pidetään terävämpänä kuin partaveitsiä.

Väsymys katosi jonnekin kauas, kun sain jälleen kasvoille lämpimiä pyyhkeitä ja kasvohieronnan ja taas lämpimiä pyyhkeitä ja kylmän pyyhkeen ja lähtihän se partakin, jossain välissä. Hieno tapa aloittaa viikonloppu ja ristiäisten valmistelu.

Sain viikolla muuten postia Saksasta! Paketista paljastui Naniwan teroituskivi ja tasoistuskivi. Nyt odotellaan sopivaa hetkeä, että päästään perehtymään hoonauksen saloihin.