DrHarris_Marlborough_cream-normal.jpg

Razor Masterilta tuli arvioitavaksi D.R. Harrisin Marlborough -partavoide. D.R. Harris on vanha englantilainen valmistaja, joka on keitellyt erilaisia kemikaaleja jo vuodesta 1790 Englannissa. Heidän tuotteitaan, mitä on aina kosmetiikkatuotteista apteekkituotteisiin, arvostaa myös Englannin kuningasperhe, jonka hovitoimittajiin D.R. Harris kuuluu. 

Pakkauksen saadessani se näytti aivan joltain lääkeputkilolta, mihin on laitettu vain ja ainoastan tarpeellinen tieto. Valkoinen pahvirasia ja tummanharmaa putkilo etikettilapuilla lätkäistynä ei herättänyt intoa tai kunnioitusta tätä tuotetta kohtaan. Tai sitten en ymmärrä klassisen tyylikkyyden päälle. 

Tämän on oltava yksi pisimpään koekäyttämistäni tuotteista ennen arvioimista. Tuotteessa on jotain kiinnostavaa, mikä ei aukene yhden tai kahden kerran kokeilukerran jälkeen vaan sitä pitää käyttää useamman kerran. Tuoksu on mieto ja erittäin miellyttävä. Partavoiteen pitäisi olla käytettävissä myös ilman partasutia. 

Partavaahdon tekeminen ei ollutkaan niin yksinkertainen temppu. Tämä partavoide ei pidä liiasta vedestä ja aluksi partavaahdon laatu vaihteli itselläni yllättävän paljon. Tämä ei välttämättä ole paras hankinta ensimmäiseksi partavoiteeksi, mutta kokeneemmille märkäajajille se tuo miellyttävää haastetta. 

Vaahto itsessään on aika vahvan tuntuista. Se pysyy hyvin kasvoilla ja sopii paksun partavaahdon ystäville. Vaahto on ainakin itselläni hellävarainen eikä aiheuta ihon kuivumista tai ärsytystä edes vähillä alkuvalmisteluilla käytettynä. 

Hinta-laatu-suhteelta tämä tuote on ehkä hieman yläkanttiin. Tuote on kyllä hyvä, mutta pienemmällä hinnalla löytyy myös yhtä hyvään ja paikoitellen parempaankin hinta-laatu-suhteeseen yltäviä partavoiteita. 

Tuotteen löydät täältä Razor Masterin sivuilta http://www.razormaster.com/pre-shave/shaving-oils-soaps-cremes/d-r-harris-marlborough-shaving-cream-150g-202.html